Leslie Vargas
fejléckép

A szerzőről

Leslie Vargas
Székesfehérváron születtem, 1963-ban. Itt is nevelkedtem két testvéremmel együtt, meglehetősen szerény körülmények között. Édesapám a műszaki beállítottságát próbálta belém plántálni, így aztán előbb egy műszaki szakközépiskolát végeztem el, majd következett Pécsen a Pollack Mihály Műszaki Főiskola. Később úgy hozta a sors, hogy a számítástechnika közelébe sodródtam, s egyelőre úgy tűnik, az informatikusi pálya áll hozzám a legközelebb. Azon szerencsés emberek közé tartozom tehát, akik elmondhatják magukról, hogy a munkájuk egyben a hobbijuk is.
 
Szüleim szerint mindig élénk fantáziájú gyerek voltam. Viccesen meg szokták jegyezni, biztosan író lesz belőlem. Eleinte én is csak mosolyogtam ezen, de csak-csak sikerült beültetniük a bogarat a fülembe. Főiskolai tanulmányaim végeztével leültem az íróasztalom elé, s elkezdtem a régi fantáziálásaimból szavakat, gondolatokat papírra vetni. Idővel aztán a szavak mondatokká, a mondatok egy könyvvé formálódtak, s a múlt emlékei elkezdték saját életüket élni a teleírt lapokon.
 
Most tehát útjára bocsátom Önkéntes száműzetés című regényemet, s kellő fogadtatás esetén az asztalfiók mélyén heverő folytatást is leporolom.

vissza

 


Fel↑